Brouwerij De Hoorn werd op de brouwerijsite van Brouwerij PALM in 2014 geherinstalleerd.

Bezoek Brouwerij de Hoorn

Benieuwd hoe onze bieren tot leven komen? Tijdens een rondleiding doorheen Brouwerij De Hoorn ontdek je alles over het brouwproces en de ingrediënten waarmee we onze bieren creëren. Beleef de prachtige historie van deze dorpsbrouwerij en leer hoe de brouwmeesters uit de 18de eeuw experimenteerden met kruiden, hop, fruit en hout!


Wat kan je verwachten?

Tijdens een brouwerijbezoek aan De Hoorn valt er heel wat te doen, voor jong en oud. Ervaar samen met je vrienden, familie of collega's een onvergetelijke dag en sluit ‘m af met een fris bier uit onze brouwerij! Je kan de rondleiding individueel volgen of in groep (max. 45 personen). 

INDIVIDUEEL


IN GROEP


CULINAIR

Kom je in groep? Tijdens een rondleiding heb je vanaf 20 personen de mogelijkheid om op locatie te blijven lunchen of te dineren. Dit kan voor of na het bezoek aan de brouwerij. Boek je groepsticket en geef je menukeuze direct door.

S-HOP

Sluit je bezoek af in onze giftshop waar je naast een uitgebreid assortiment bieren ook geschenkverpakkingen en gadgets kan kopen.

IN DE BUURT

Zin in een ontspannende fietstocht voor of na je brouwerijbezoek? Ontdek dan ook de hopvelden rondom de brouwerij. Je fietst ook langs de statige Plantentuin in Meise, slingert door het Kravaalbos in Asse en kronkelt langs de Zenne en de Sluistoren in Weerde.

PRAKTISCH

Locatie

BROUWERIJ DE HOORN
Steenhuffeldorp 3
1840 Londerzeel 


Parkeren

Dit kan op het kerkplein tegenover de brouwerij: Steenhuffeldorp 1, 1840 Steenhuffel